Biogroenten en -fruit, recht van't veld

 

Wie zijn wij


Boer Jules, de drijvende kracht achter Kempengoud, is bijna altijd op zijn veld te vinden. Hij zorgt er voor dat de winkel elke week weer gevuld is met lekkers!
Boer Gijs, de man die de bank omruilde voor het veld. En daar nog geen moment spijt van heeft gehad. Zijn missie : ervoor zorgen dat Kempengoud, nog meer dan nu al het geval is, een begrip wordt in de streek. "Wat boer Jules uit de grond gestampt heeft, mag nooit verloren gaan."
Duizendpoot Elke, zelfstandige boerin met daarnaast een verrassend origineel cateringbedrijf, PIP. Onmisbaar op het veld en in de winkel, schrijfster van nieuwsbrieven en recepten. Ze zorgt op zaterdag voor een lekker hapje voor de klanten en houdt ook de facebookpagina up to date.


Ons Lola zorgt er dan weer voor dat de pakketten elke week voor u klaar staan. Wilt u haar aan het werk zien, kom dan eens winkelen op een vrijdag. Verder plukt ze geregeld uw verse aardbeien of maakt ze reclame op straat. 


Onze Cis houdt het veld proper en zorgt er zo voor dat boer Jules heel het jaar door groenten, kruiden en fruit kan telen.

In de zomer wordt de vaste ploeg versterkt door seizoensarbeiders, zowel jongens & meisjes van achter de hoek, als Roemenen of Argentijnen die een centje willen bijverdienen. En verder krijgen we doorheen het jaar al eens hulp van geïnteresseerde jongeren/studenten die hun stage bij Kempengoud willen doen.