Biogroenten en -fruit, recht van't veld

 

Wie zijn wij


Boer Jules, de drijvende kracht achter Kempengoud, is bijna altijd op zijn veld te vinden. Hij zorgt er voor dat de winkel elke week weer gevuld is met lekkers!
Boer Gijs, de man die de bank omruilde voor het veld. En daar nog geen moment spijt van heeft gehad. Zijn missie : ervoor zorgen dat Kempengoud, nog meer dan nu al het geval is, een begrip wordt in de streek. "Wat boer Jules uit de grond gestampt heeft, mag nooit verloren gaan."
Duizendpoot Elke, altijd in de weer voor haar cateringbedrijf PiP. Daarnaast regelmatig te vinden op het veld, waar ze echt tot rust kan komen tussen de kiemende worteltjes en rijzende erwten. Daarnaast schrijfster van de alom geprezen receptjes die de groentepakketten flankeren.


Onze Cis houdt het veld proper en zorgt er zo voor dat boer Jules heel het jaar door groenten, kruiden en fruit kan telen.

In de zomer wordt de vaste ploeg versterkt door seizoensarbeiders, zowel jongens & meisjes van achter de hoek, als Roemenen of Argentijnen die een centje willen bijverdienen. En verder krijgen we doorheen het jaar al eens hulp van geïnteresseerde jongeren/studenten die hun stage bij Kempengoud willen doen.